juli 2, 2018

Werknemer

Waar ligt jouw passie en waar word jij blij van?  Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling bij verschillende werkgevers of juist toe bent aan een baan met uitzicht op een vast contract. Bij Denz Staffing brengen wij door jaren ervaring jouw unieke mix van talenten snel in kaart. Hierna gaan wij actief op zoek naar de perfecte match.

Denz Staffing is van mening is dat de belangrijkste kennis die je kunt hebben zelfkennis is. Daarom bestaat er de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen. Op deze manier komen we sneller tot de kern van de competenties voor de ultieme vacature voor jou. Daarnaast komt er de mogelijkheid voor werknemers om een ambitieplan vast te leggen.

Heb jij een 3 jaren plan maar weet je niet hoe je daar moet komen. Of wil je doorgroeien naar een bepaalde functie dan zal Denz Staffing met je meedenken en een stappenplan opstellen om je doel te bereiken.

Solliciteren kan via een videoboodschap, face2face of via een whatsapp videogesprek. Werknemers van Denz Staffing kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding en een open door policy.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen neem dan gauw een kijkje bij onze vacatures. Staat er niks bij voor je neem dan even contact op of stuur een open sollicitatie waarin je beschrijft naar wat voor baan je op zoek bent. Dan kunnen we gericht voor je op zoek gaan naar je droombaan binnen ons netwerk.

Voeg hier je CV toe

Top